Meer informatie CTEK laders

CTEK HOOGFREQUENTE DRUPPEL LADERS

AW ACCU is nu ook een officiele dealer van Ctek acculaders! De acculaders van awaccu.nl zijn van hoge kwaliteit. Bij awaccu besteld u eenvoudig. prijzen op de website zijn inclusief 21% B.T.W.. Betalen kan door middel van i-Deal, Bank. Bij afhaling kunt u pinnen.

Ook voor CTEK toebehoren bent u bij ons op het juiste adres!

10 redenen om voor een CTEK-acculader te kiezen

  1. De acculaders zijn drie jaar achtereen - in 2004, 2005 en 2006 – als beste getest (Zweden, Engeland en Finland)
  2. Dankzij het unieke ontwerp zijn de CTEK-acculaders veilig voor de gebruiker, voor gevoelige elektronische apparatuur en voor de accu.
  3. Ze werken volgens een door CTEK zelf ontwikkeld gepatenteerd systeem.
  4. Een CTEK-acculader is klein en handig en buitengewoon eenvoudig in het gebruik – bovendien volautomatisch!
  5. Een CTEK-acculader is duurzaam en kan in alle weersomstandigheden (IP44-65 geclassificeerd) en bij alle temperaturen (-20°C - +50°C) worden gebruikt.
  6. Dankzij het eenvoudige en handzame ontwerp is een CTEK-acculader gemakkelijk in te stellen en af te lezen.
  7. CTEK-acculaders zijn flexibel en hebben veel verschillende functies. Dat betekent, dat een CTEK-acculader voor veel verschillende voertuigen en loodzuur accu's geschikt is.
  8. Een veelzijdig product, plus kwaliteit en service, voor een goede prijs – dat is een van de slogans van CTEK.
  9. Veel van 's werelds meest prestigieuze auto- en motorfabrikanten bieden hun klanten CTEK-acculaders onder eigen merk aan.
  10. Kwaliteit, service en aansprakelijkheid.
En waarom zou u eigenlijk een CTEK-acculader moeten hebben?

1) Steeds meer afhankelijk van accu's.

 

2) Een goed verzorgde en regelmatig opgeladen accu heeft een langere levensduur en behoudt zijn vermogen.

3) Zonder dat we daar erg in hebben, gebruiken we steeds meer verschillende accutypes. Het type waar we waarschijnlijk het minst aan denken, is de loodzuuraccu in voertuigen en uiteenlopende machines die we zowel privé als beroepshalve gebruiken. Sommige van deze accu's worden vaak langere tijd niet gebruikt, terwijl andere regelmatig stroom moeten leveren aan apparatuur die in het voertuig is geďnstalleerd en ook vaak wordt gebruikt als de motor niet draait. Dit is uiteraard voor elke accu een zware belasting.

In de jaren '90 maakten accu's een stormachtige ontwikkeling door, waardoor een nieuw soort onderhoud en verzorging nodig werd. CTEK heeft daarom voor de hedendaagse accu's een volledig nieuw en uniek systeem ontwikkeld – 8-staps oplading – dat wordt toegepast in de hele productenreeks.

Dit is vooral van belang voor mensen die voer- en vaartuigen seizoenafhankelijk gebruiken of alleen voor recreatiedoeleinden, alsmede voor gebruikers van bedrijfsvoertuigen, werkplaatspersoneel, verkopers van auto's en machines en mensen die zich bezighouden met racesport en hulpdiensten.

Wat u van uw voertuig of machine verwacht
Als we voldoende tijd willen hebben om alles te doen wat we van plan zijn, zijn we ervan afhankelijk dat alles goed werkt. Onze verwachtingen van en eisen aan alle voertuigen die we gebruiken zijn dan ook toegenomen. Een goed verzorgde accu kan veel teleurstellingen en problemen voorkomen, vooral op het moment dat we daar niet op zitten te wachten. De juiste acculader verlengt niet alleen het leven van uw accu, maar zorgt er ook voor, dat de accu gedurende die hele tijd het maximale vermogen kan leveren..

De motor die u in het voorjaar uit het stof haalt, een geslaagde en probleemloze vakantie met de caravan, de vrachtwagenchauffeur die ‘s morgens vroeg op weg gaat, na een lange, eenzame avond tv kijken en na het wakker worden naar het ochtendprogramma op de radio luisteren, de autoverkoper die een auto voor een proefrit wil starten, de bootbezitter die naar huis wil varen na een lange, gezellige avond met een zelfbereide maaltijd en muziek, de koelkast die uw drankjes koel houdt... verwachtingen.

Het moet gemakkelijk en veilig zijn
De meesten van ons zijn niet bijzonder geďnteresseerd in of hebben weinig ervaring met het opladen van accu's, al weten we dat het wel belangrijk is. Maar als we het moeten doen, stellen we wel prijs op gemak, eenvoud en veiligheid. CTEK-acculaders zijn klein, volautomatisch en hebben slimme accessoires, wat het werken ermee gemakkelijk en eenvoudig maakt. Ze zijn vonkvrij en beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting, en daardoor veilig voor iedere gebruiker, ongeacht welk voertuig of welke machine moet worden aangesloten of de persoon die het doet. Het feit dat ze geen schade berokkenen aan gevoelige elektronische apparatuur is een ander positief kenmerk wat ze eenvoudig en praktisch maakt. Ze zijn goedgekeurd voor gebruik buitenshuis en uiterst duurzaam; daardoor flexibel en praktisch in gebruik en buitengewoon veilig. Dat ze lange tijd achtereen zonder toezicht kunnen worden gebruikt, draagt ook bij aan de eenvoud en het gemak.

En als klap op de vuurpijl: een CTEK-acculader is geschikt voor alle soorten loodzuuraccu's: nat, MF, AGM en gel

Een CTEK-acculader is niet hetzelfde als een snellader of een traditionele acculader
Mensen vragen soms: waarom duurt het opladen met een CTEK, vergeleken met andere merken zo lang? CTEK is geen snellader. CTEK is een acculader die accu's onderhoudt en verzorgt op basis van een uniek systeem, dat "vriendelijk” is voor accu's en elektronica. U kunt ermee zelfs geheel leeggelopen accu's opladen mits het voltage van de accu niet onder de 7 Volt is gekomen. De reden dat het wat meer tijd kost, is omdat de accu op de juiste manier wordt behandeld.

Soms vragen mensen ook: waarom zou ik een CTEK-acculader aanschaffen als ik voor de helft van de prijs er ook een kan krijgen die er nagenoeg hetzelfde uitziet (en waarvan zelfs de productbeschrijving identiek is)? Dat is echter niet helemaal waar. CTEK-producten werken volgens een uniek systeem (gepatenteerde functies), waarover andere legale acculaders meestal niet beschikken. Kortom als u wilt beschikken over een veilige en betrouwbare acculader kiest u voor de CTEK lader.