Hoe bestel ik een accu bij AW ACCU?

Het plaatsen van uw bestelling, hoe gaat dat?

Het plaatsen van uw bestelling is heel eenvoudig en gaat in slechts een paar stappen. Komt u er niet uit? Stuur ons een mailtje sales@awaccu.nl of bel ons op nr. 0180-531616 of 06-13198562. Wij helpen u graag verder!

Stap 1: selecteer de door u gewenste accu. Als u meer informatie wilt over de betreffende accu klikt u op het grijze vlak met de tekst meer info. Wilt u de accu bestellen dan klikt u op de rode tekst "bestellen". De accu wordt dan in uw winkelwagen geplaatst. U kunt hier het aantal accu's veranderen in het door u gewenste aantal (standaard wordt 1 accu ingevuld). Mocht u nog andere artikelen willen bestellen klikt u dan op de tekst "meer producten toevoegen".
 
Stap 2: Vul uw gegevens in en klikt u vervolgens op de tekst "bestelling versturen". Zorg ervoor dat u voordat u besteld de Algemene voorwaarden heeft gelezen. Op alle diensten van AW Accu zijn namelijk onze Algemene voorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.
 
Stap 3: U komt vervolgens op de betalingssite waarna u met Ideal kunt betalen. Volg vervolgens de instructies op en u heeft de accu's besteld.
 
Stap 4: Controleer uw e-mail op ontvangst van de bevestiging. Mocht u deze niet ontvangen neemt u dan contact met ons op. Stuur ons een mailtje naar sales@awaccu.nl of bel ons op nr. 0180-531616.