Blog

Corona heeft ook impact op uw autoaccu!

19-10-2020 - Wederom zitten we in een lock-down, het leven is niet zoals we gewend zijn. Ook uw auto-accu heeft verzorging nodig om te voorkomen dat deze defect gaat. Op dit moment is vanuit huis werken de norm. We zijn veelal niet op vakantie geweest en ook op bezoek gaan bij familie en kennissen kan vaak niet. Kortom onze auto’s hebben heel veel stil gestaan en zeer weinig kilometers gemaakt. Ook de aankomende tijd staan de auto’s weer heel veel stil.
Lees verder ›

Nieuwe functie op de website: Zoek uw auto accu op kenteken & hoe voorkomt u accuproblemen in de wintertijd?

21-11-2018 - Na de zeer warme zomer is Koning winter nu in aankomst. De accu in uw auto heeft het door de extreme temperaturen van de afgelopen zomer al zeer zwaar te verduren gehad en daar komt nu een gure en koude winter overheen. Het is de tijd van het jaar met de meeste kans op autopech. Niets is zo vervelend dan in de kou te moeten kleumen naast een auto die niet wil starten. U kent het vast… Autopech overkomt je altijd onverwacht en meestal op een moment dat het heel slecht uitkomt.
Lees verder ›

Importeurschap FIAMM Europese kwaliteitsaccu's door AW ACCU BV

21-11-2018 - Fiamm / Hitachi & AWACCU BV, Met trots kunnen wij u melden dat AW ACCU BV officieel importeur is geworden van het Europese kwaliteitsmerk FIAMM.

Lees verder ›

Accuproblemen in de winter

24-11-2017 - Nog even en dan breekt de winter weer aan. Dé tijd van het jaar met de meeste kans op autopech. Niets is zo vervelend dan in de kou te moeten kleumen naast een auto die niet wil starten. U kent het vast… Autopech overkomt je altijd onverwacht en meestal op een moment dat het heel slecht uitkomt.
Lees verder ›

Het onderhoud van de accu bij een winterstop

27-10-2017 - Jammer, maar de zomer is toch echt definitief voorbij. Het eind van het kampeerseizoen betekent dat het tijd is om de caravan of camper weer klaar te maken voor de komende winterstop. Motorrijders geven hun geliefde voertuig een plekje in de winterstalling en ook watersporters gaan aan de slag om hun boot veilig te laten overwinteren. Zo beschermen we onze kostbare spullen tegen schadelijke invloeden. Want zodra het voorjaar aanbreekt, willen we immers snel en zonder problemen weer op pad!
Lees verder ›

Komt mijn accu de winter door of heb ik een nieuwe auto-accu nodig?

04-11-2016 - De wintertijd komt er weer aan. Over het algemeen met veel donkere en koude dagen waarop u vaak gebruikmaakt van de energieverslinders in uw auto. Denk bijvoorbeeld aan de (achterruit)verwarming, verlichting, ruitenwissers enz. Juist in deze periode pakt u sneller de auto en rijdt u dus meer korte stukjes.
Lees verder ›

AW ACCU, uw accuspecialist

13-07-2016 - Problemen met uw accu? Gelukkig zijn er specialisten waar u in dat geval terecht kunt. AW ACCU BV bijvoorbeeld, de Barendrechtse groothandel in accu’s, batterijen en toebehoren. Sinds de start in 2008 heeft het bedrijf een goede groei doorgemaakt. Een interview met oprichter Arie Wesdijk over de dienstverlening van AW ACCU BV.
Lees verder ›