AW Accu is tijdens de lockdown geopend!
U kunt uw bestelling ook ophalen op onze locatie in Barendrecht. Wij respecteren alle maatregelen die door de overheid zijn genomen. Bij verzending doen wij er alles aan om zo snel mogelijk te leveren.
Heeft u vragen, bel +31 180 53 16 16.

Zakelijke klant worden?

ZAKELIJKE KLANT  WORDEN BIJ AW ACCU BV

Heeft u een bedrijf dat regelmatig werkt met accu’s, laders en toebehoren?  Heeft u net als AW ACCU BV goede service, hoogstaande kwaliteit, snelle leveringen en een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan? Heeft u een groter inkoopvolume en zoekt u een betrouwbare en goede accu importeur / groothandelaar als leverancier voor al uw accu en energie vraagstukken?  AW ACCU BV is dan bij uitstek de meest ideale partner voor u!

Wij zijn gespecialiseerd in accu’s, batterijen en aanverwante artikelen en mogen ons met bijna 23 jaar ervaring op de teller met recht de accuspecialist noemen. Wij importeren onze accu’s  uit diverse bekende en gerenommeerde accufabrieken over de gehele wereld en leveren onze accu's, batterijen en toebehoren aan de meest uiteenlopende sectoren. Het assortiment is verdeeld over een aantal productlijnen, gezamenlijk bieden zij een oplossing voor alle denkbare accutoepassingen. Kortom AW ACCU BV is de ideale schakel tussen de diverse fabrieken en afnemers. Wij kunnen u direct uit voorraad voorzien van topkwaliteit accu’s tegen een zeer scherpe prijs.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of een passende offerte ontvangen? Neem SVP vrijblijvend contact op met de afdeling verkoop via de mail: sales@awaccu.nl  of bel +31 180 53 16 16.

Wij helpen U graag verder en zien daarom uit naar uw aanvraag en hopen de mogelijkheid te krijgen om een goede en langdurige samenwerking te bewerkstelligen.