Standaard AGM loodaccu 4 Volt

Met een range van meer dan 25 pbq loodaccu types biedt pbq één van de breedste accu series in de accu industrie. De accu's zijn ontworpen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een groot aantal fabrikanten krimpen hun assortiment door het schrappen van de lagere capaciteit modellen, met name 6 Volt accu's in het bijzonder.PBQ heeft een volledige reeks van 6 en 12 Volt modellen beschikbaar voor een breed scala van toepassingen.

General Purpose / Standaard PBQ AGM accu’s met VdS keur & zonder VdS keur

De pbq General Purpose accu serie is ontworpen voor een levensduur van 3-5 jaar bij een omgevingstemperatuur van 25°C in een standby toepassing. PBQ General Purpose accu’s vormen een speciale reeks die is goedgekeurd door het Duitse VdS instituut. Het concept achter het VdS keurmerk; certificaat van kwalitatieve producten en diensten die worden aangeboden in de beveiliging markt. Wanneer een product voorzien is van het VdS keurmerk, staat dit voor een betrouwbare en veilige oplossing.

Vlamvertragend ABS behuizing

Alle VdS modellen worden gefabriceerd in een vlamvertragende ABS behuizing. Door de juiste keuze van een vlamvertragende behuizing, voldoen de accu’s conform de RoHS norm.

Typische general purpose accu toepassingen

Verkeerssensoren, flitsapparatuur
UPS-systemen, noodstroomvoorzieningen
Telecommunicatieapparatuur
Huishoudelijke apparaten
Tuingereedschap
Speelgoed

PBQ 3,5-4, Standaard PBQ AGM accu, 4 Volt 3,5Ah
7.50
incl. btw
PBQ3,5-4
PBQ 3,5-4, Standaard PBQ AGM accu, 4 Volt 3,5Ah