Lithium starthulp / Powerbank 12V

De geselecteerde Lithium startboosters / jumpstarters / powerbank van SCHUMACHER zijn van een hoogwaardige kwaliteit en bij AW ACCU BV voorzien van een zeer scherpe prijs

Schumacher Lithium startbooster / jumpstarter:
De Schumacher lithium startbooster is een zeer goede starthulp met een interne lithium accu. Doordat de accu van deze startbooster van lithium is, heeft de startbooster minder onderhoud nodig en is deze veel lichter dan gewicht vergeleken met conventionele de startbooster. Dat maakt dat u deze boosterpack gemakkelijk meeneemt. Geen gesleep dus meer met loodzware accu's of boosters. Een lithium startbooster / jumpstarter weegt veelal slechts enkele kilo's en is ook zeer klein van formaat.

Minder onderhoud:
De Schumacher lithium startbooster / jumpstarter behoeft dus minder onderhoud. Deze starthulp hoeft namelijk minder tussentijds geladen te worden in vergelijk met de conventionele startboosters een zware AGM accu ingebouwd hebben. Een startbooster / jumpstarter voorzien van een lithium accu degenereert namelijk minder snel dan een conventionele accu en heeft ook een lagere zelfontlading. Hierdoor is minder onderhoud nodig en dat kan fijn zijn, zeker als u de booster niet dagelijks gebruikt. Natuurlijk is frequent opladen zeker aan te raden het zorgt namelijk dat u altijd direct gebruik kunt maken van uw starthulp en het verlengd daarnaast de levensduur.

Ook bruikbaar als powerbank:
De meeste lithium boosters zijn ook prima te gebruiken als powerbank voor bijvoorbeeld het opladen van uw; laptop, telefoon of camera. De aansluiting van voor het opladen van dit soort apparatuur is via de ingebouwde USB poort van de Schumacher Lithium startbooster / Jumpstarter.

Voordelen van een Shumacher Lithium startbooster / jumpstarter / Powerbank:
• COMPACT DESIGN ~ Draagbaar ontwerp – Past in uw tas of in het handschoenenkastje en is uitgerust met een soft-touch afwerking.
• STARTBOOSTER ~ Start snel den gemakkelijk de voertuigen op zowel diesel als benzine wagens.
• POWER PACK ~ De verschillende usb-poorten geven u de mogelijkheid op draagbare toestellen zoals bijvoorbeeld Smartphones, telefoons en tablets snel op te laden.
• VERLICHT LCD scherm met een aan-uit knop. Inclusief een rollend LCD display met batterij niveau, de in- en output activiteiten en foutmeldingen.
• SLIMME KABEL ~ Uitgerust met ultraveilige intelligente kabels : biedt bescherming tegen polariteitsinversie, kortsluiting, onderspanning en te hoge temperatuur.
• Zaklampfunctie met geintegreerde LED verlichting in 3 modes.

Sorteren op:
Lithium startbooster / jumpstarter / powerbank SL1327 12V 800Amp peak power pack
SL1327
Lithium startbooster / jumpstarter / powerbank SL1327 12V 800Amp peak power pack
€ 149.95 incl. btw
Lithium startbooster / jumpstarter / powerbank SL1317 12V 1000Amp peak power pack
SL1317
Lithium startbooster / jumpstarter / powerbank SL1317 12V 1000Amp peak power pack
€ 199.95 incl. btw
AW Energie Power draagbare stroombron 500W
Actie
AW AC50
AW Energie Power draagbare stroombron 500W
€ 699.00
€ 599.00 incl. btw