Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16

AW Accu Ridderkerk

Wij zijn verhuisd!

 
Onze nieuwe locatie aan de Florijnstraat 16 in Ridderkerk is geopend! Hier zijn wij enorm trots op. Wij hebben nu meer ruimte voor een breder aanbod en een groter assortiment van accu's en toebehoren waardoor we onze klanten, zakelijk en particulier, nog beter van dienst kunnen zijn. Wij kijken er dan ook naar uit om alle bestaande en nieuwe klanten te we mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Ridderkerk.

AW Accu is groothandel en importeur van accu's, batterijen en toebehoren. Een kwaliteit accu kopen doet u daarom bij de accuspecialist voor bedrijven en particulieren. Wij staan voor een professioneel advies, snelle levering, uitstekende service en accu's van absolute topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen!

AW Accu in Ridderkerk

AW Accu is opgericht door Arie Wesdijk in 2008. Arie is specialist in de accu branche en heeft hier ruim 24 jaar ervaring in. Dit vertaald zich door naar het succes van AW Accu als specialist op het gebied van accu's en accu toebehoren. Mede door het vertrouwen van al onze klanten hebben wij dit mooie resultaat kunnen bereiken. Hier zijn we echt trots op!

Wij hebben naast ons ruime assortiment accu's voor uw auto, motor, boot, enz ook een groot aanbod van toebehoren voor uw accu. Denk bijvoorbeeld aan acculaders, druppeladers, omvormers, startboosters en powerbanks. Daarnaast hebben een ruim assortiment aan allerlei aansluitmaterialen van kabelschoentjes tot aan aansluitgereedschap.

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie aan de Florijnstraat 16 in Ridderkerk.

Wij zijn u graag van dienst!