Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16

Voorraad status

Bij ieder afzonderlijk product in de webshop staat de levertijd vermeld. Meer uitleg treft u hieronder.
 

Direct leverbaar

Nederland: Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, streven wij erna om de bestelling de volgende werkdag bij u af te leveren doch uiterlijk binnen 2 werkdagen. Dit met uitzondering van de Waddeneilanden, hier dient u rekening te houden met een levertijd van 5 tot 8 werkdagen. Bestelt u op vrijdag na 15.00 uur of in het weekend? Dan ontvangt u uw bestelling op dinsdag. Voor de waddeneilanden geldt ook hier een levertijd van 6 tot 8 werkdagen.
België: Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heeft u de artikelen in de regel binnen 3 tot 4 werkdagen in huis.
 

Snel leverbaar

Nederland: Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heeft u de artikelen in de regel binnen 3 à 7 werkdagen in huis. Dit met uitzondering van de Waddeneilanden, hier dient u rekening te houden met een levertijd van 5 tot 14 werkdagen. Bestelt u op vrijdag na 15.00 uur of in het weekend? Dan ontvangt u uw bestelling op woensdag of donderdag.
België: Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heeft u de artikelen in de regel binnen 5 tot 14 werkdagen in huis.
 

Levertijd in overleg

In dit geval is de beschikbaarheid van het gewenste product nog niet exact bekend. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met onze verkoopafdeling. U kunt bellen naar +31 180 53 16 16 of een mailtje sturen naar: sales@awaccu.nl. Wij helpen u graag persoonlijk verder en geven u een indicatie van de levertijd.
 
Op alle diensten van AW Accu zijn de Algemene voorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Heeft u nog vragen over uw bestelling of de bezorging? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling, wij helpen u graag verder!