Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16

Voorraad status

Bij ieder afzonderlijk product in de webshop staat de levertijd vermeld. Meer uitleg treft u hieronder.
 

Direct leverbaar

Nederland: Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, streven wij erna om de bestelling de volgende werkdag bij u af te leveren doch uiterlijk binnen 2 werkdagen. Dit met uitzondering van de Waddeneilanden, hier dient u rekening te houden met een levertijd van 5 tot 8 werkdagen. Bestelt u op vrijdag na 15.00 uur of in het weekend? Dan ontvangt u uw bestelling op dinsdag. Voor de waddeneilanden geldt ook hier een levertijd van 6 tot 8 werkdagen.
België: Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heeft u de artikelen in de regel binnen 3 tot 4 werkdagen in huis.
 

Snel leverbaar

Nederland: Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heeft u de artikelen in de regel binnen 3 à 7 werkdagen in huis. Dit met uitzondering van de Waddeneilanden, hier dient u rekening te houden met een levertijd van 5 tot 14 werkdagen. Bestelt u op vrijdag na 15.00 uur of in het weekend? Dan ontvangt u uw bestelling op woensdag of donderdag.
België: Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heeft u de artikelen in de regel binnen 5 tot 14 werkdagen in huis.
 

Levertijd in overleg

In dit geval is de beschikbaarheid van het gewenste product nog niet exact bekend. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met onze verkoopafdeling. U kunt bellen naar +31 180 53 16 16 of een mailtje sturen naar: sales@awaccu.nl. Wij helpen u graag persoonlijk verder en geven u een indicatie van de levertijd.
 
Op alle diensten van AW Accu zijn de Algemene voorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Heeft u nog vragen over uw bestelling of de bezorging? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling, wij helpen u graag verder!
 

AW Accu is verhuisd naar Ridderkerk

Onze nieuwe locatie aan de Florijnstraat 16 in Ridderkerk is geopend! Hier zijn wij enorm trots op. Wij hebben nu meer ruimte voor een breder aanbod en een groter assortiment van accu's en toebehoren waardoor we onze klanten, zakelijk en particulier, nog beter van dienst kunnen zijn. Wij kijken er dan ook naar uit om alle bestaande en nieuwe klanten te we mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Ridderkerk.
Ridderkerk