Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16
Assortiment
Accu zoeker
Auto kenteken zoeken
Auto accu zoeken
Auto accu zoeken
Kies uw autoZoek uw auto accu
Motor accu zoeken
Motor accu zoeken
Kies uw motorZoek uw motor accu
Vrachtwagen accu zoeken
Vrachtwagen accu zoeken
Kies uw vrachtwagenZoek uw vrachtwagen accu

Bestellen

Het plaatsen van uw bestelling is heel eenvoudig;
 
Accu kopen
Stap 1: Selecteer het door u gewenste artikel. Hier vindt u de voorraadstatus en leest u alles over de productkenmerken en levering van het artikel.
 
Stap 2: Wilt u bestellen of weten welke bezorgkosten van toepassing zijn? Klik op de button "In winkelwagen". Hier kunt u ook het gewenste aantal van het product aangeven. Heeft u meer artikelen nodig? Klik op "Verder winkelen".
Kiest u ervoor om de artikelen bij ons af te halen dan kunt u kiezen voor "Ophalen in magazijn". Er worden dan geen bezorgkosten berekend. Bij het ophalen van uw bestelling kunt u meteen uw oude accu inleveren.
 
Stap 3: Klik op "Afrekenen", vul uw gegevens in en klik op de button "Bestelling versturen".
 
Stap 4: Met iDEAL, Bancontact Mister Cash of met uw Creditcard kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankomgeving van uw eigen bank.
 
Stap 5: Controleer de ontvangstbevestiging die u via e-mail ontvangt. Heeft u deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.
 

AW Accu verhuist vanaf juni/juli naar Ridderkerk!

Er wordt hard gewerkt aan ons nieuwe pand in Ridderkerk. Hier zijn wij enorm trots op. Wij kijken dan ook uit naar onze verhuizing naar Ridderkerk komende juni/juli. Dit betekent niet alleen een mooi nieuw pand voor onze klanten maar ook voor ons team. We krijgen hier meer ruimte voor een breder aanbod en een groter assortiment van accu's en toebehoren waardoor we onze klanten, zakelijk en particulier, nog beter van dienst kunnen zijn.
Ridderkerk

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag verder!

Snelle levering
Veilig bestellen en betalen
Afhalen in Barendrecht
9.2 Klantenscore