Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16

Bestellen

Het plaatsen van uw bestelling is heel eenvoudig;
 
Stap 1: Selecteer het door u gewenste artikel. Hier vindt u de voorraadstatus en leest u alles over de productkenmerken en levering van het artikel.
 
Stap 2: Wilt u bestellen of weten welke bezorgkosten van toepassing zijn? Klik op de button "In winkelwagen". Hier kunt u ook het gewenste aantal van het product aangeven. Heeft u meer artikelen nodig? Klik op "Verder winkelen".
Kiest u ervoor om de artikelen bij ons af te halen dan kunt u kiezen voor "Ophalen in magazijn". Er worden dan geen bezorgkosten berekend. Bij het ophalen van uw bestelling kunt u meteen uw oude accu inleveren.
 
Stap 3: Klik op "Afrekenen", vul uw gegevens in en klik op de button "Bestelling versturen".
 
Stap 4: Met iDEAL, Bancontact Mister Cash of met uw Creditcard kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankomgeving van uw eigen bank.
 
Stap 5: Controleer de ontvangstbevestiging die u via e-mail ontvangt. Heeft u deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.
 

AW Accu is verhuisd naar Ridderkerk

Onze nieuwe locatie aan de Florijnstraat 16 in Ridderkerk is geopend! Hier zijn wij enorm trots op. Wij hebben nu meer ruimte voor een breder aanbod en een groter assortiment van accu's en toebehoren waardoor we onze klanten, zakelijk en particulier, nog beter van dienst kunnen zijn. Wij kijken er dan ook naar uit om alle bestaande en nieuwe klanten te we mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Ridderkerk.
Ridderkerk