Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16
Assortiment
Accu zoeker
Auto kenteken zoeken
Auto accu zoeken
Auto accu zoeken
Kies uw autoZoek uw auto accu
Motor accu zoeken
Motor accu zoeken
Kies uw motorZoek uw motor accu
Vrachtwagen accu zoeken
Vrachtwagen accu zoeken
Kies uw vrachtwagenZoek uw vrachtwagen accu

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij ook verzenden binnen Nederland en België. Aangezien veel van onze producten zwaar zijn en daarnaast zwavelzuur bevatten, kunnen en mogen wij deze vaak niet met de reguliere post versturen. Om ervoor te zorgen dat de producten in goede staat en op het juiste adres bij u als afnemer terecht komen, werken wij naast onze eigen logistieke afdeling samen met een goede en betrouwbare bodedienst.
 
Accu kopen
Bij verzending zullen wij er alles aan doen om de leveringen binnen 1 werkdag te laten plaatsvinden. Door de maatregelen en drukte bij de diverse bezorgdiensten i.v.m. de corona crises kan het echter zijn dat de leveringen iets langer op zich laten wachten dan dat u van ons gewend bent. We doen echt onze uiterste best om alles op tijd bij u geleverd te krijgen.
 
Houd u er SVP wel rekening mee dat de bestelde artikelen er iets langer over kunnen doen.
 

LET OP: Coronamaatregelen!

Wij zijn geopend en vragen voor uw en onze veiligheid de maatregelen die gesteld zijn door het RIVM en de rijksoverheid te respecteren om zodoende bij te dragen aan de bestrijding van het Coronavirus.

Bij verzending zullen wij er alles aan doen om de leveringen zo snel mogelijk door onze bodedienst te laten uitvoeren. In de regel versturen wij de bestelling altijd dezelfde werkdag nog. Houdt u echter wel rekening met langere levertijden i.v.m. drukte bij de bodediensten. Wij vertrouwen op uw begrip en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen!
 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag verder!

Snelle levering
Veilig bestellen en betalen
Afhalen in Barendrecht
9.2 Klantenscore