Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij ook verzenden binnen Nederland en België. Aangezien veel van onze producten zwaar zijn en daarnaast zwavelzuur bevatten, kunnen wij deze vaak NIET met de reguliere post versturen. Om ervoor te zorgen dat de producten in goede staat en op het juiste adres bij u als afnemer terecht komen, werken wij naast onze eigen logistieke afdeling samen met een goede en betrouwbare bodedienst.

  • Nederland Bij verzending in Nederland zullen wij er alles aan doen om de leveringen binnen 1 à 2 werkdagen te laten plaatsvinden. Besteld u op vrijdag na 15:00 uur of in het weekend dan ontvangt u de bestelling op dinsdag.

  • Waddeneilanden In verband met regelgeving rondom transport van gevarengoederen kunnen er voor de Waddeneilanden afwijkende tarieven gelden, of kunnen sommige producten zelfs helemaal niet bezorgd worden. Neem daarom voordat u uw bestelling plaatst te allen tijde contact met ons op voor meer informatie.

  • België en Zeeuws-Vlaanderen Bij verzending in België en Zeeuws-Vlaanderen zullen wij er alles aan doen om de leveringen binnen 3 tot 5 werkdagen te laten plaatsvinden.