Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij ook verzenden binnen Nederland en België. Aangezien veel van onze producten zwaar zijn en daarnaast zwavelzuur bevatten, kunnen en mogen wij deze vaak niet met de reguliere post versturen. Om ervoor te zorgen dat de producten in goede staat en op het juiste adres bij u als afnemer terecht komen, werken wij naast onze eigen logistieke afdeling samen met een goede en betrouwbare bodedienst.
 
Bij verzending zullen wij er alles aan doen om de leveringen binnen 1 werkdag te laten plaatsvinden. Door de maatregelen en drukte bij de diverse bezorgdiensten i.v.m. de corona crises kan het echter zijn dat de leveringen iets langer op zich laten wachten dan dat u van ons gewend bent. We doen echt onze uiterste best om alles op tijd bij u geleverd te krijgen.
 
Houd u er SVP wel rekening mee dat de bestelde artikelen er iets langer over kunnen doen.
 

AW Accu is verhuisd naar Ridderkerk

Onze nieuwe locatie aan de Florijnstraat 16 in Ridderkerk is geopend! Hier zijn wij enorm trots op. Wij hebben nu meer ruimte voor een breder aanbod en een groter assortiment van accu's en toebehoren waardoor we onze klanten, zakelijk en particulier, nog beter van dienst kunnen zijn. Wij kijken er dan ook naar uit om alle bestaande en nieuwe klanten te we mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Ridderkerk.
Ridderkerk