Transport van uw accu

Transport van uw accu: 
De accuís zijn gevarengoed. De meeste accuís UN2794 Class 8 en bevatten zwavelzuur.
Werk daarom veilig volgens de instructies en volgens de MSDS (material safety datasheet).
  • Nooit accuís versturen per post.. Altijd met de juiste papieren en informeer de vervoerder altijd dat het gevarengoed betreft!
  • Bij transport dient de accu voor minimaal 80% volgeladen te zijn.
  • De accu dient goed geÔsoleerd en schokbestendig verpakt te worden om beschadiging door stoten of schokken te vermijden.
  • De polen van de accu dienen goed afgedekt te zijn zodat kortsluiting tijdens vervoer niet mogelijk is.
  • Bij transport dient de accu tijdens het laden en lossen met zorg te worden behandeld. De accu niet gooien, schokken en stoten vermijden. De accu nooit op zín kop of zijkant leggen.
  • Nooit accuís samen met ontvlambare, explosieve stoffen of met scherpe metalen voorwerpen vervoeren.
  • Nooit kapotte en/of lekkende accuís vervoeren. Zorg dat deze in een afgesloten plastic bak zitten en breng de accu vervolgens naar de dichtstbijzijnde milieudienst van uw gemeente.
Denk aan het milieu! 
Accuís worden gerecycled en dienen volgens de geldende milieuwetgeving te worden afgevoerd. U mag de accuís altijd afgeven bij ons Magazijn in Barendrecht of bij een milieu depot van uw gemeente. Maar vaak kan het ook bij een garage of ijzerhandel.
 
Bezorgen:
Uiteraard kunnen wij uw bestelling ook voor u verzenden binnen Nederland en BelgiŽ. Aangezien veel van onze producten zwaar zijn en daarnaast zwavelzuur bevatten, kunnen en mogen wij deze vaak NIET met de reguliere post versturen. Om ervoor te zorgen dat de producten in goede staat en op het juiste adres bij u als afnemer terecht komen, werken wij naast onze eigen logistieke afdeling samen met een goede en betrouwbare bodedienst.
 
Levertijden leveringen:
Nederland - Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, streven wij erna om de bestelling de volgende werkdag bij u af te leveren doch uiterlijk binnen 2 werkdagen. Bestelt u op vrijdag na 15.00 uur of in het weekend? Dan ontvangt u uw bestelling op dinsdag. Dit met uitzondering van de Waddeneilanden, hier dient u rekening te houden met een levertijd van 5 tot 8 werkdagen.   
BelgiŽ - Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heeft u de artikelen als regel binnen 3 tot 4 werkdagen in huis.