Fiamm / Hitachi & AWACCU BV

Fiamm / Hitachi & AWACCU BV
 
Met trots kunnen wij u melden dat AW ACCU BV per 1 februari 2018 officieel importeur is geworden van het Europese kwaliteitsmerk FIAMM. 

Het merk FIamm behoort tot de Hitachi group. Deze multinational is producent en marktleider op technologisch gebied in de wereld. FIamm en Hitachi hebben in Europa een zeer sterke naam opgebouwd en U zult het merk Hitachi dan ook vast kennen! Fiamm daarintegen is met name in Zuid-Europa een heel sterk en betrouwbaar merk geworden. Fiamm is naast Johnson Control (producent van VARTA & BOSCH)  & Exide als één van de weinige echt grote Europese spelers op de Europese accumarkt overgebleven. 

De FIamm accu’s worden in Europa (Italie) in 2 hypermoderne fabrieken geproduceerd volgens de allernieuwste technology en de hoogste kwaliteits standaard.  Fiamm accu’s kenmerken zich door de uitstekende kwaliteit en de ca 30% hogere capaciteiten (startstroom & Amperage) hierdoor gaan de accu’s als regel een stuk langer mee. Veelal treft u onder de motorkap dan ook een: FIAMM / HITACHI accu aan. 

De volgende autoproducenten hebben gekozen voor de kwaliteit van een accu uit de Europese Fiamm fabriek als eerste montage (OEM) in de nieuwe auto’s.
Opel – Vauxhaul
Mercedez Benz
Peugeot – Citroen
Renault
Ferari
Maseratie
FCA Group
Volvo
Jaquar
Toyota & Nissan.

Fiamm heeft zich jarenlang alleen bekommert om de eerste montage en daardoor de verkoop via de aftermarkt op een lager pitje gesteld. Met het importeurschap door AWACCU BV  hopen en verwachten zowel FIAMM als AW ACCU BV de naamsbekendheid en de verkoop in de aftermarkt een boost te kunnen geven. 

Wilt u meer informatie over het uitgebreide programma FIAMM accu’s neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling via sales@awaccu.nl of via tel: 00 31 180 531 616.