Welke accu heb ik nodig?

Het komt regelmatig voor dat via ‘kenteken zoeken’ de verkeerde accu wordt besteld.

U kunt daarom bij ons gebruik maken van één van onze handige accuzoekers. Komt u er vervolgens niet uit, staat uw merk en type auto, brommer, scooter, motor of vrachtwagen er niet bij of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze verkoopafdeling.
Wij verzoeken u zoveel mogelijk informatie aan ons door te geven, bijvoorbeeld: het kenteken, de accu afmeting, capaciteit van de huidige accu en eventuele poolstand. Op werkdagen proberen wij uw bericht direct te beantwoorden. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste accu!

Voordat u een bestelling plaatst, adviseren wij u de uitkomst van de accuzoekmachine te controleren. Klopt de maatvoering, poolstand enz. van uw huidige accu? Bij twijfel kunt u beter even contact met ons opnemen.

Weet u niet welke accu u nodig heeft of kunt u de juiste accu niet vinden? Gebruik dan één van onze handige accuzoekers.

Heeft u vragen of staat uw auto(merk) er niet bij? Neem even contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste accu.

Vind snel de goede accu voor uw auto Auto accu zoeken
Vind snel de goede accu voor uw motor Motor accu zoeken
Vind snel de goede accu voor uw vrachtwagen Vrachtwagen accu zoeken