Welke accu heb ik nodig?

Het komt regelmatig voor dat via ‘kenteken zoeken’ de verkeerde accu wordt besteld.

U kunt daarom bij ons gebruik maken van één van onze handige accuzoekers. Komt u er vervolgens niet uit, staat uw merk en type auto, brommer, scooter, motor of vrachtwagen er niet bij of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze verkoopafdeling.
Wij verzoeken u zoveel mogelijk informatie aan ons door te geven, bijvoorbeeld: het kenteken, de accu afmeting, capaciteit van de huidige accu en eventuele poolstand. Op werkdagen proberen wij uw bericht direct te beantwoorden. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste accu!

Voordat u een bestelling plaatst, adviseren wij u de uitkomst van de accuzoekmachine te controleren. Klopt de maatvoering, poolstand enz. van uw huidige accu? Bij twijfel kunt u beter even contact met ons opnemen.

Weet u niet welke accu u nodig heeft of kunt u de juiste accu niet vinden? Gebruik dan één van onze handige accuzoekers.

Heeft u vragen of staat uw auto(merk) er niet bij? Neem even contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste accu.