Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16

CTEK-acculaders

De acculaders van CTEK zijn er voor alle soorten loodzuuraccu's, zowel voor privé- als professioneel gebruik. De laders van CTEK zijn kwalitatief sterk en betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig.
 

10 redenen om voor een CTEK-acculader te kiezen:

 • De acculaders zijn drie jaar achtereen – in 2004, 2005 en 2006 – als beste getest (Zweden, Engeland en Finland)
 • Dankzij het unieke ontwerp zijn de CTEK-acculaders veilig voor de gebruiker, voor gevoelige elektronische apparatuur en voor de accu.
 • CTEK werkt met een zelf ontwikkeld gepatenteerd systeem.
 • Een CTEK-acculader is klein en handig en buitengewoon eenvoudig in het gebruik en bovendien volautomatisch!
 • Een CTEK-acculader is duurzaam en kan in alle weersomstandigheden (IP44-65 geclassificeerd) en bij alle temperaturen (van -20°C tot +50°C) worden gebruikt.
 • Dankzij het eenvoudige en handzame ontwerp is een CTEK-acculader gemakkelijk in te stellen en af te lezen.
 • CTEK-acculaders zijn flexibel en hebben veel verschillende functies. Daardoor zijn deze laders geschikt voor veel verschillende voertuigen en soorten loodzuuraccu's.
 • Een veelzijdig product, plus kwaliteit en service, voor een goede prijs; dat is een van de slogans van CTEK.
 • Wereldwijd bieden de meest prestigieuze auto- en motorfabrikanten hun klanten CTEK-acculaders onder hun eigen merknaam aan.
 • Gegarandeerde kwaliteit.
Weet u niet welke lader of welke laadspanning uw accu nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!
 

Waarom u een CTEK-acculader nodig heeft:

We zijn steeds meer afhankelijk van accu's. Een goed verzorgde en regelmatig opgeladen accu behoudt zijn vermogen en heeft een langere levensduur. We gebruiken steeds meer verschillende accutypes zonder dat we daar erg in hebben. Het type waar we waarschijnlijk het minst aan denken, is de loodzuuraccu in voertuigen en in de meest uiteenlopende machines die we zowel privé als beroepshalve gebruiken.
 
Sommige accu's worden vaak langere tijd niet gebruikt, terwijl andere regelmatig stroom moeten leveren aan apparatuur die in het voertuig is geïnstalleerd. Apparatuur die ook vaak gebruikt wordt als de motor niet draait. Dit is voor elke accu uiteraard een zware belasting. In de jaren '90 maakten accu's een stormachtige ontwikkeling door, waardoor een nieuw soort onderhoud en verzorging nodig werd.
 
CTEK ontwikkelde voor de hedendaagse accu's een volledig nieuw en uniek systeem – 8-staps oplading – dat wordt toegepast in de gehele productenreeks. Dit is vooral van belang voor mensen die hun voer- en vaartuigen alleen voor recreatie of seizoenafhankelijk gebruiken, voor gebruikers van bedrijfsvoertuigen, werkplaatspersoneel, verkopers van auto's en machines en mensen die zich bezighouden met racesport en hulpdiensten.
 

Wat verwacht u van uw voertuig of machine?

De verwachtingen van de voertuigen die we gebruiken en de eisen die we daaraan stellen, zijn toegenomen. Natuurlijk hangt het er ook van af of alles naar behoren werkt. De juiste acculader verlengt niet alleen het leven van uw accu, maar zorgt er ook voor dat deze in staat is het maximale vermogen te leveren. Een goed verzorgde accu kan veel teleurstellingen en problemen voorkomen, vooral op momenten dat we daar niet op zitten te wachten.
 

Want natuurlijk verwacht u dat uw accu goed werkt:

 • als u de motor op de eerste voorjaarsdag uit het stof haalt voor een ritje.
 • als u geniet van een zonnige en probleemloze familievakantie met de caravan.
 • als u de vrachtwagenchauffeur bent die 's morgens vroeg op weg gaat met zijn truck.
 • als u na het wakker worden naar het ochtendprogramma op de radio wilt luisteren.
 • als u de autoverkoper bent die klanten een proefrit aanbiedt.
 • als u na een lange, gezellige dag met vrienden met uw boot naar huis wilt varen.
 • als u op een warme zomerdag een koel drankje uit de koelkast wilt pakken

CTEK is gemakkelijk en veilig

De meesten van ons zijn niet bijzonder geïnteresseerd in het opladen van accu's, of we hebben er weinig ervaring mee. Omdat we weten dat het belangrijk is, stellen we gemak, eenvoud en veiligheid op prijs. CTEK-acculaders zijn klein, volautomatisch en hebben slimme accessoires, waardoor ze gemakkelijk en eenvoudig in het gebruik zijn. Ze zijn vonkvrij en beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting. Bijzonder veilig en praktisch voor iedere gebruiker, ongeacht welk voertuig of welke machine moet worden aangesloten.
 
Een ander positief aspect is dat ze geen schade veroorzaken bij gevoelige, elektronische apparatuur. CTEK-acculaders zijn goedgekeurd voor gebruik buitenshuis en uiterst duurzaam; dat ze lange tijd achtereen zonder toezicht kunnen worden gebruikt is prettig en gemakkelijk.
De CTEK-acculader is geschikt voor alle soorten loodzuuraccu's: nat, MF, AGM en gel
 

Uniek systeem

Een CTEK-acculader is niet hetzelfde als een snellader of een traditionele acculader. Daarom duurt het opladen met een CTEK wat langer, in vergelijking met andere merken en soorten laders. CTEK is een acculader die accu's onderhoudt en verzorgt op basis van een uniek systeem, dat "vriendelijk" is voor accu's en elektronica. Zelfs accu's die helemaal zijn leeggelopen, kunt u ermee opladen mits het voltage van de accu niet onder de 7 Volt is gekomen. De reden dat het opladen wat meer tijd kost, is omdat de accu op de juiste manier wordt behandeld.
 
Kortom, als u wilt beschikken over een veilige en betrouwbare acculader kiest u voor de CTEK-lader. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres: AW Accu is officieel dealer van CTEK acculaders en toebehoren. Neem een kijkje in onze webshop.