Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16
Assortiment
Accu zoeker
Auto kenteken zoeken
Auto accu zoeken
Auto accu zoeken
Kies uw autoZoek uw auto accu
Motor accu zoeken
Motor accu zoeken
Kies uw motorZoek uw motor accu
Vrachtwagen accu zoeken
Vrachtwagen accu zoeken
Kies uw vrachtwagenZoek uw vrachtwagen accu

Hoe laad je een accu op?

Een accu gaat ongeveer zo′n vijf jaar mee, maar het kan gebeuren dat hij af en toe leeg raakt. In dat geval kunt u de accu zelf opladen. Dit kan op verschillende manieren. Let wel op dat u veilig te werk gaat en rekening houdt dat het niet zonder gevaar is. Mocht u hulp nodig hebben of niet zeker zijn van uw zaak, laat het opladen van uw accu dan aan een specialist over.
 
Accu kopen

Druppellader kopen

Acculader

Voor elk type accu hebben wij een geschikte acculader. In ons ruime assortiment vindt u verschillende acculaders die efficiënt, intelligent en zeer compact zijn. Zodra u de juiste acculader heeft aangeschaft, kunt u de gebruiksaanwijzing doornemen. Daarin staat precies uitgelegd hoe u op een veilige manier de acculader kunt toepassen. Lees voor optimaal resultaat ook de gebruiksaanwijzing van uw auto accu zelf.
 

Accu starten met startkabels

Als uw auto accu er plots me ophoudt, kunt u de accu opladen met startkabels. Deze zijn bedoeld om de accu van uw auto een boost te geven waardoor u weer op weg kan. Ook hierbij moet u voorzichtig te werk gaan. Doordat er een stroomstoot wordt gegeven, kan uw auto onherstelbaar beschadigd raken.
 
 

Heeft u vragen of staat uw Druppellader er niet bij?

Vul dan het formulier welke Druppellader heb ik nodig in of neem contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag verder.

Snelle levering
Veilig bestellen en betalen
Afhalen in Barendrecht
9.2 Klantenscore