Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16

Wat is een Optima accu?

Een Optima accu is een type accu. Dit type is voorzien van de Spiral Cell AGM technologie en gaan hierdoor aanzienlijk langer mee dan conventionele accu′s. Optima accu′s staan bekend als compacte accu′s met een grote capaciteit. De accu′s zijn geheel gesloten en onderhoudsvrij. Het zijn de ultieme krachtpatsers met een zeer hoog startvermogen. Daarnaast zijn ze trillingsbestendig en beschikbaar in 3 soorten: Optima Red Top AGM accu, Optima Yellow Top AGM accu en Optima Blue Top AGM accu.
 

Wat is een Optima spiracell accu?

Al jaren importeren en leveren wij de accu′s van het kwaliteitsmerk Optima. Deze spiracell accu′s zijn geproduceerd volgens zeer hoge kwaliteitseisen en u kunt u vertrouwen op ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Optima accu′s beschikken over een zeer hoog startvermogen en zijn onderhoudsvrij en gesloten. Door de volledig gesloten bak is de Optima accu uiterst veilig en corrosievrij. Weglekken of vrijkomen van zuur is uitgesloten, en dat maakt de Optima spiracell accu tot een schone, gebruiks- en milieuvriendelijke accu. Bovendien is water bijvullen of polen reinigen overbodig dankzij de onderhoudsvrije en gesloten bak.
 

Welke Optima spiracell accu heeft u nodig?

Optima accu′s zijn er in drie verschillende uitvoeringen:
 
  • De Optima Red Top uitvoering is de ultieme startaccu. Deze compacte startaccu beschikt over een zeer hoog en gegarandeerd startvermogen voor het starten van alle professionele voertuigen en motoren, ook op de meest cruciale momenten. Het geheim van de startkracht zit in de Optima Spirall Cell technology. De Optima Red Top accu heeft een robuuste, lekvrij constructie, is onderhoudvrij en daarnaast schok- en trillingsbestendig.
  • De Optima Yellow Top uitvoering is net als de red top accu zeer geschikt als startaccu maar bovenal ontworpen als semi-tractie accu. De Spiral Cell loodplaten zijn dikker en dit betekent dat de accu ongeacht de omstandigheden, vocht, hitte, vuil, vuil, overmatige trillingen of regelmatige ontlading gegarandeerd ononderbroken vermogen levert. De Optima Yellow Top accu levert beduidend meer laad- en ontlaad cycli dan de conventionele loodzuur accu′s. Bovendien is de accu bijzonder geschikt voor seizoensgebonden gebruik dankzij de geringe zelfontlading. (Uiteraard moet de accu wel voldoende en op tijd geladen worden en er geen verbruikers op aangesloten zijn).
  • De Optima Blue Yop uitvoering is geheel identiek aan de Optima Yellow Top uitvoering echter heeft deze een dubbele poolaansluiting welke kabels aansluiten op bijvoorbeeld uw plezierjacht, caravan, camper of boot een stuk gemakkelijker maakt.