Snelle levering
Compleet assortiment
Veilig bestellen en betalen
9.6 klantenscore
Helpdesk +31 180 53 16 16
Assortiment
Accu zoeker
Auto kenteken zoeken
Auto accu zoeken
Auto accu zoeken
Kies uw autoZoek uw auto accu
Motor accu zoeken
Motor accu zoeken
Kies uw motorZoek uw motor accu
Vrachtwagen accu zoeken
Vrachtwagen accu zoeken
Kies uw vrachtwagenZoek uw vrachtwagen accu

Welk merk heeft de beste accu?

AW accu heeft verschillende merken accu′s die voor meerdere voertuigen van toepassing kunnen zijn. Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsaccu′s waaraan u geen onderhoud of zorgen heeft. Hieronder vindt u een overzicht van al onze merken.
 

AW Accu

De AW Accu is een absolute kwaliteitsaccu waaraan u geen onderhoud of zorgen heeft. Deze accu′s zijn geheel gesloten en onderhoudsvrijen bovendien zeer scherp in prijs. U kunt de accu na aanschaf direct aansluiten en gebruiken. Buiten de noodzakelijke ladingen om heeft u er verder geen omkijken meer naar!
De voordelen van een AW Accu Start accu:
 
 • Geheel gesloten, onderhoudsvrije & gebruiksklare kwaliteitsaccu.
 • De accu′s hebben een uitstekende startcapaciteit.
 • Gemakkelijk hanteerbaar door de handige draagbeugel.
 • Gemakkelijk een indicatie te verkrijgen van de laadtoestand van de accu door de ingebouwde “magic eye”.

Axiwin

Deze geselecteerde AxiWin AGM accu′s kunnen veeleisende accessoires en voertuigen aandrijven en gaan veel langer mee in deze voertuigen dan een conventionele startaccu! De AxiWin AGM (start-stop) accu voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen en zijn gemaakt en ontworpen om iedere dag en onder alle zware omstandigheden een maximale prestatie en een betrouwbaar start- en capaciteits- vermogen te kunnen leveren.
 
Onze AxiWin AGM accu′s zijn zeer sterk en uitermate goed bestand tegen zware cyclische belasting en worden daarom vaak ook gebruikt als verbruikersaccu aan boord van onder andere boten, caravans en campers.
 

De voordelen van een AxiWin AGM accu:

 • Uitstekende levensduur
 • Geheel gesloten en onderhoudsvrij en een AGM accu is daarnaast ook nog eens lekvrij!
 • Een AGM accu “gast” veel minder dan een conventionele accu.
 • Gemakkelijk hanteerbaar door de handige draagbeugel.
 • Optimaal functionerend voor zowel starttoepassingen bij start-stop systemen in voertuigen alsmede zeer geschikt voor cyclisch gebruik aan boord van bijvoorbeeld uw caravan, camper of boot.
 • Zeer lage zelfontlading waardoor opslag van volledig geladen accu′s langdurig mogelijk is.
 • Schok en trillings bestendig door extra sterke behuizing.
 • 3 keer langere cyclische levensduur in vergelijking met conventionele accu′s.
 • Geproduceerd in toonaangevende Europese fabriek.

Exide

De Exide EM AGM accu′s zijn de oplossing voor al uw start toepassingen! Gegarandeerd starvermogen daar is de Exide EM accu voor ontworpen. U kunt vertrouwen op de ongeëvenaarde startcapaciteit van deze Exide accu bij het starten van alle proffesionele voertuigen en motoren, ook op de meest cruciale momenten. De robuuste, lekvrije constructie is schok- en trillingsbestendig en zorgt voor onderhoudsvrij startvermogen, waar je je ook bevindt.
 

Faam

HPS / OPzS SOLAR cellen zijn klassieke maar zeer krachtige & betrouwbare kwaliteitsaccu′s en hebben zich al tientallen jaren bewezen in middel en grote installaties. De door ons aangeboden HPS / OPZS SOLAR cellen zijn kwalitatief van premium kwaliteit en geproduceerd in een EUROPESE fabriek. Deze HPS / OPZS SOLAR cellen zijn uitermate geschikt voor de opslag van elektriciteit geleverd door o.a. zonnepanelen en/of windmolens maar ook voor omgevingen waar betrouwbaarheid en levensduur belangrijk zijn zoals bijvoorbeeld in: off-grid systemen, alarmsystemen, noodverlichting, computersystemen, energiecentrales, spoorwegovergangen, ziekenhuizen en in de telecommunicatie. Daarnaast zijn de OPZS SOLAR cellen zijn zeer geschikt als energieopslag in uw tuinhuis of aan boord in de beroep of pleziervaart. De brede range aan capaciteiten en maten maakt het mogelijk om voor vele toepassingen de juiste oplossing samen te stellen, ook in de meest extreme omgevingen!
 

De HPS / OPZS SOLAR tractie cellen / batterijen onderscheiden zich door:

 • Zeer hoge capaciteit
 • Lange levensduur
 • Weinig tot geen onderhoud
 • Lage zelf ontlading
 • Passende afmetingen en gewichten
 • Zeer hoge capaciteiten mogelijk tot 3500Ah
 • Eenvoudig uw juiste voltage samenstellen; 2V, 6V, 12V, 24V, 48 Volt of hoger

Fiamm

De FIAMM accu′s staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en u zult de FIAMM accu′s dan ook regelmatig tegen komen als eerste montage accu in uw auto. Vaak worden deze accu′s onder private label van de autofabrikant gemonteerd waardoor de naamsbekendheid minder is dan die van bijvoorbeeld VARTA en Bosch. De Fiamm accu kan zich echter moeiteloos meten met de kwaliteit van de eerder genoemde merken. Fiamm behoort tot de Hitachi group en behoort daarmee tot de grootste technologie fabrikant ter wereld. De naam VARTA of Bosch kent iedereen terwijl Fiamm minder bekend is door de vele private labels. Met de aanschaf van een Fiamm accu bent u verzekert van betrouwbare kwaliteit met een lange levensduur.
 

De voordelen van een Fiamm Start accu:

 • Geheel gesloten, onderhoudsvrije professionele & gebruiksklare kwaliteitsaccu
 • Zeer sterk door de nieuwe punch grid technologie en de toevoeging van additieven en speciale glasvezels. De accu′s zijn hierdoor extra sterk en hebben een zeer hoge startcapaciteit.
 • Gemakkelijk hanteerbaar door de handige draagbeugel.
 • Gemakkelijk een indicatie te verkrijgen van de laadtoestand van de accu door de ingebouwde “magic eye”.
 • Zeer lage zelfontlading waardoor opslag van volledig geladen accu′s langdurig mogelijk is.
 • Schok en trillings bestendig door extra sterke behuizing.

Nitro

Nitro is een absoluut kwaliteitsmerk en deze accu′s zijn in prestatie vergelijkbaar en vrijwel identiek aan de wereldberoemde YUASA accu′s. Onze NITRO 6 Volt conventionele motoraccu′s zijn geschikt voor het starten van 6 volt motoren in oa: motorfietsen, brommers en scooters. Deze Nitro Classic 6 Volt accu′s zijn verkrijgbaar in een uitgebreide range van 4 Ah tot en met 22Ah. Onze 6 Volt conventionele motoraccu′s van het merk Nitro zijn geproduceerd volgens zeer hoge kwaliteitseisen. Ze zijn betrouwbaar en leveren een optimaal startvermogen.
 

Optima

Al jaren importeren en leveren wij de accu′s van het kwaliteitsmerk Optima. Deze accu′s zijn geproduceerd volgens zeer hoge kwaliteitseisen en u kunt u vertrouwen op ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Optima accu′s beschikken over een zeer hoog startvermogen en zijn onderhoudsvrij en gesloten. Door de volledig gesloten bak is de Optima accu uiterst veilig en corrosievrij. Weglekken of vrijkomen van zuur is uitgesloten, en dat maakt de Optima accu tot een schone, gebruiks- en milieuvriendelijke accu. Bovendien is water bijvullen of polen reinigen overbodig dankzij de onderhoudsvrije en gesloten bak. Naast de uitstekende startcapaciteit van de Optima Yellow Top accu is deze accu ook geschikt en ontworpen als semi-tractie accu. Dit betekend dat de accu ongeacht de omstandigheden, vocht, hitte, vuil, overmatige trillingen of regelmatige ontlading gegarandeerd ononderbroken vermogen levert gedurende de volledige ontlaad cyclus. Bij belasting handhaaft de Yellow Top een relatief hoog voltage. Hierdoor levert hij meer energie, dan vergelijkbare conventionele accu′s. Dit alles dankzij Optima′s Spiral Cell Technology die de voordelen van een startaccu combineert met die van een (semi)tractie-accu. De Yellow Top levert beduidend meer laad- en ontlaad cycli dan conventionele lood-zuur accu′s. Bovendien is de accu bijzonder geschikt voor seizoensgebonden gebruik dankzij de geringe zelfontlading.
 

PBQ

De PBQ Front Access accu serie is ontworpen voor gebruik in 19“ of 23” kasten. Front Access accu′s worden vaak toegepast in telecommunicatie toepassingen en grotere UPS-systemen. Door het ruimtebesparende ontwerp kunnen 4 accu′s side-to-side worden gemonteerd op één plank in een kast. De aansluiting van een Front Acces accu zit aan de voorkant van de accu, daardoor kan men ruimte boven de accu besparen. Voor onderhoud en metingen kun je eenvoudig en snel aan de voorkant van de accu terecht.
 

Voordelen van de PBQ Front Access Front Access accu′s:

 • Absorbent Glass Mat (AGM) technologie
 • Onderhoudsvrij, geen zuur toevoegen
 • Voldoet aan de IATA / ICAO Bijzondere bepaling A67
 • UL-erkende onderdelen
 • Kunnen in elke positie gemonteerd worden
 • Lange levensduur, float of cyclische toepassingen
 • Lage zelfontlading
 • ABS behuizing, vlamvertragend materiaal

Shido

De Lithium LiFePo4 motoraccu′s die wij hebben geselecteerd zijn van het merk SHIDO. Het zijn de nieuwste generatie motorfietsbatterijen, geproduceerd volgens de modernste LiFePO4-technologie! Deze accu′s zijn volledig gesloten en 100% onderhoudsvrij. Zo kenmerkt deze Lithium LiFePo4 accu zich door een ultralicht gewicht, een uitstekende levensduur en een perfecte prestatie. De SHIDO LITHIUM motoraccu′s zijn eenvoudig in gebruik en perfect voor powersport-voertuigen op de weg, op het circuit, op het water of in de sneeuw. De Shido Lithium ION is een echte STARTACCU en zeer geschikt voor uw motorfiets, scooter, jet-ski, sneeuw en/of waterscooter. Vooral circuitracers profiteren van deze accu vanwege het gewicht dat aanzienlijk lager ligt dan bij conventionele accu′s.
 

De voordelen van de geselecteerde LiFePo4 motoraccu′s:

 • Uitstekende kwaliteit.
 • Tot 50% meer startcapaciteit!
 • Zeer hoog cyclisch vermogen! (meer dan 2000 cycli mogelijk bij een normale motoraccu zijn dit slechts 150 tot 300 cycli)
 • 65% lichter dan een normale motoraccu!
 • Snel oplaadbaar met hoge laadspanning!
 • Lage zelfontlading - voorraad langer dan een jaar houdbaar zonder tussentijds laden (Uiteraard moet de accu dan voor het stallen eerst goed vol geladen zijn en daarna NIET aangesloten worden aan de motor. Mocht er een lekstroom zitten in uw motor dan trekt dit de accu leeg!
 • In alle posities te monteren dus eenvoudige montage.

Vision

De Semi-Tractie accu / Dual Purpose AGM van Vision is een absolute professionele kwaliteitsaccu Deze accu is speciaal ontworpen voor het leveren van hoge stroomafgiftes en diepere ontladingen. De Semi-Tractie accu / Dual Purpose AGM is uitermate geschikt voor de stroomvoorziening in bijvoorbeeld uw: tuinhuis, pleziervaartuig, zeilboot, caravan of camper. De producent is één van de grootste spelers op de accumarkt en deze fabrikant staat dan ook borg voor de onovertroffen kwaliteit en duurzaamheid van de aangeboden AGM accu.
 
Voordat u een bestelling plaatst, adviseren wij u om zo veel mogelijk informatie te verzamelen. Denk hierbij aan de accu afmeting, capaciteit van de huidige accu en eventuele poolstand. Ook kunt u gebruik maken van onze handige kenteken- of accuzoeker. Heeft u vragen, klik dan hier om ons te vragen welke accu u nodig heeft of neem contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag verder.